NVOW
terug

CLUBMATCHWEEKEND 21 en 22 mei 2022.

Op zaterdag 21 mei a.s. zal onze jaarlijkse kampioenschapsclubmatch, de 59e, worden gehouden, waarvoor we een tweetal ervaren keurmeesters hebben kunnen vastleggen.
Dat zijn de dames
Agneta Doverholt uit Zweden en Jos Dekker.
Van beide keurmeesters vindt u op de site hun CV’s. 

KCM-NL KCM-D KCM-UK

Jos Dekker zal de Afghaanse Windhonden keuren en Agneta Doverholt de Saluki, Sloughi en Azawakh.

CV Agneta Doverholt: klik hier

CV Jos Dekker: klik hier

We hopen op een ruime inschrijving waarbij opgemerkt kan worden dat mevrouw Doverholt uit de voorstellen van de leden kwam.
We roepen ook de eigenaren van de wat kleinere rassen Sloughi en Azawakh op om in te schrijven en hun niet-NVOW netwerk in te lichten over deze specialist uit Zweden zodat we ook bij deze rassen een mooie inschrijving kunnen aanbieden!

Op zondag de 22e houden we dan de gebruikelijke werkdag waarvan ook het ‘Schoonheid & Prestatie klassement’ deel uit maakt.

Dit jaar zijn we als vanouds weer samen op het terrein met de twee andere twee verenigingen. Naast de NVOW dus met de Ierdie (keurmeester Dhr. Marijn van Iersel) en de Greyhound Club (keurmeesters Mw. Roel van Veen).

Zoals u van ons gewend bent is er een gratis kopje koffie met versnapering bij aankomst op het tentoonstellingsterrein en na afloop van het showgedeelte een hapje en een drankje bij de erering.

De indeling van de erering is als volgt en de beste honden per aangeduide klasse van de drie verenigingen zien we daarin terug:

Kind-hond show Mevr. Anita Hendriks

Beste jongste puppy Mevr. Jos Dekker

Beste puppy Mevr. Agneta Doverholt

Beste koppel Dhr. Marijn van Iersel

Beste groep Mevr. Roel van Veen

BIS jeugdhond Dhr. Marijn van Iersel

BIS veteraan Mevr. Jos Dekker

BIS gebruikshond Mevr. Roel van Veen

BIS NVOW Mevr. Agneta Doverholt

Suprême BIS De drie BIS-keurmeestersALS ‘NOG TE GOED’ VAN ONS 85-JARIG JUBILEUMPRESENTJE (WAT IN 2020 NIET KON WORDEN INGELOST) WORDT AAN DE INSCHRIJVERS ÉN AANWEZIGE LEDEN DIE NIET HEBBEN INGESCHREVEN TIJDENS DE MIDDAGPAUZE EEN SOEP EN GOED BELEGD BROODJE AANGEBODEN. VERDERE INFORMATIE VOLGT OP DE INSCHRIJVINGSBEVESTIGING EN EEN MAIL NAAR DE LEDEN.

Advertenties voor de catalogus kunt u toesturen aan onze secretaris Faye Tromp (www.faye@nvow.nl).
De kosten voor één A4 zijn slechts € 25,00. Het bestuur hoopt dat er, net als bij andere windhondenclubs, een mooi aantal afgedrukt kan worden.

Voor wat betreft de werkdag op zondag kunnen we u meedelen dat door onze werkdag-commissie het bekende NVOW-coursingparcours weer op het middenterrein uitgezet gaat worden.
Op die dag gaat het om twee klassementen; Schoonheid & Prestatie waar alleen honden aan mee kunnen doen die vooraf ook voor de clubmatch zijn ingeschreven en uitgebracht en de gewone werkdag waarvoor men ook van tevoren, via de gebruikelijke website-inschrijving, moet melden.

We hopen u, zoals we al eerder schreven, in grote getale op deze jubileumclubmatch te mogen begroeten en schrijft u zoveel mogelijk in of het nu de hele jonkies zijn of de waardige veteranen; we zien ze graag verschijnen.

Inschrijven via http://windhonden.info Mocht het u niet lukken de inschrijving via het Internet te doen, neem dan even contact met onze secretaris via telefoonnummer 06-247 375 73.

Het inschrijfgeld voor de NVOW Clubmatch 2022

Niet leden
Leden
1e hond € 35,00 € 32,50
2e en 3e hond € 30,00 € 27,50
4e hond en meer € 20,00 € 17,50
Jongste puppy € 12,50 € 12,50
Puppyklas € 15,00 € 15,00
Veteranenklas € 15,00 € 15,00
Koppelklas € 7,50 € 7,50
Groepsklas € 7,50 € 7,50
Kind-hond € 5,00 € 5,00


Online informatie: klik hier 

Direct naar inschrijf formulier: klik hier 


Copyright © NVOW. All Rights Reserved. Designed by Albert @ N.V.O.W.
Gevestigd te 's-Gravenhage - Opgericht in 1935 - lid van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.